24 aug
2017

Beregi Károly

Beregi Károly

Beregi Károly vagyok, utánpótlás edző, nagypapa (három unokám van). Életem a sport és a gyermekek körül forog.

1953. május 17-én születtem Kaposváron.

Taszáron éltem 21 éves koromig, ahol több sportág alapjait sikerült elsajátítanom, és 17 évesen - az aktív sporttevékenységem mellett - már kisgyereket tanítottam a cselgáncs és a foci megismerésére.

1974 től Szekszárdon, játékos-edzőként és sportvezetőként tevékenykedtem.

A sportismereteim változatossá tételére megismerkedtem az alpesi sí rejtelmeivel. Ez olyan jól sikerült, hogy 25 évig síoktatóként dolgoztam Európa különböző hegységeiben, ahol alkalmam nyílt a korcsolyázó tudásom fejlesztésére.

Tolnára költözésem után a foci mellett 1996-tól gör- és jégkori oktatásokat szerveztem, majd 1999-ben megalapítottam és vezettem a Tolnai Sportegyesület, Jég- és Görhoki Szakosztályát.

2003-tól vagyok a Tolnai Városi Sportcsarnok vezetője. Itt a napi munkám mellett minden korosztály számára görkoris oktatásokkal, edzésekkel, és nyáron többhetes sportnapközi szervezésével segítem a fiatalok sportolási lehetőségeinek szélesítését. Ezzel párhuzamosan 2007 óta segítem Baja hokis életének fejlődését.

Az egyesületről

  • BALU-T Utánpótlás Sportegyesület
  • +36 20 237 1112
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 6500 Baja, Szentháromság tér 6.

Közösség

Az alábbi közösségi médiákon vagyunk jelen